Πέμπτη 4 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ - ΜΑΝΟΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Πρώην πρόεδρος Συλλόγου εργαζομένων Ιονικής Τράπεζας και

Γραμματέας Δημοκρατικής Συνδικαλιστικής Κίνησης Εργαζομένων στις Τράπεζες - Αναπληρωτής Γραμματέας Δημοκρατικής Συνδικαλιστικής Κίνησης Εργαζομένων στις Τράπεζες

«Στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου καλούμαστε να διαλέξουμε ανάμεσα σε αυτούς που προσπαθούν να συντηρήσουν το δικομματικό παιχνίδι και σε αυτούς που αγωνίζονται για τα πραγματικά προβλήματα του λαού, της νεολαίας, των εργαζομένων. Καλούμαστε να διαλέξουμε ανάμεσα σε αυτούς που προσπαθούν να διατηρηθούν ή να αναρριχηθούν στην εξουσία και σε αυτούς που αναδεικνύουν την ουσία των προβλημάτων, που είναι το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα και τα συμφέροντα του κεφαλαίου.

Καλούμαστε να διαλέξουμε είτε την αποσιώπηση των πραγματικών αιτιών της έντασης της φτώχειας , της αύξησης της ανεργίας, της θεαματικής αύξησης του ανοίγματος της ψαλίδας ανισότητας, της διαρκώς αυξανόμενης εκμετάλλευσης των εργαζομένων, είτε την ανάδειξη πολιτικών θέσεων και προτάσεων που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα στην ρίζα τους. Καλούμαστε να διαλέξουμε ανάμεσα στα κόμματα του ευρωμονόδρομου και στο ΚΚΕ που λέει ότι υπάρχει και άλλος δρόμος, αυτός της αντίστασης και της απειθαρχίας στις αντιλαϊκές πολιτικές και αποφάσεις. Διαλέγουμε τον δρόμο του αγώνα, της συνέπειας και της αντίστασης: Ψηφίζουμε ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ